Nemohl by někdo vysvětlit jak tvořit vlastní miniboxy přímo na nějakém modelu

Že by ukázal jak tvořit kousek po kousku?
Moderátor: Martin Happy
Kreslím v Corelu 12 chce to trochu cviku učil jsem se s tím dobře dva měsíce než jsem něco vypotil a pak trvalo dlouho než jsem to vypiloval tak aby se to dalo použít dneska už to mrskám . Jde o to pořádně promyslet jak dané obrazce na sebe skládat aby vzniklo to co chceš . Navíc musíš myslet na to že když chceš mít plochu barevnou musí být obrazec uzavřený .Vojta píše:Když je řeč o vektorových programech, jaký je postup při tvorbě modelu v Corel Draw 8.
No s tym uzatvaranim objektov som mal dost velky problem.Ale nastastie mi to uz ide.Inak fakt goooood programpetr.truck píše:Kreslím v Corelu 12 chce to trochu cviku učil jsem se s tím dobře dva měsíce než jsem něco vypotil a pak trvalo dlouho než jsem to vypiloval tak aby se to dalo použít dneska už to mrskám . Jde o to pořádně promyslet jak dané obrazce na sebe skládat aby vzniklo to co chceš . Navíc musíš myslet na to že když chceš mít plochu barevnou musí být obrazec uzavřený .Vojta píše:Když je řeč o vektorových programech, jaký je postup při tvorbě modelu v Corel Draw 8.