1:100 Minimodel forum

Papírové modely (nejen) 1:100 - od krabiček až po detailně propracované modely
Právě je čtv led 18, 2018 23:41

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: STAVBA: Tisk z PDF, nastavení tisku
PříspěvekNapsal: ned lis 09, 2008 10:48 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 19, 2007 13:15
Příspěvky: 110
Bydliště: Třebíč
Jelikož své modely převádím z Corelu do PDF. přináším jeden postřeh pro ty co na mě nadávali :D že to není v měřítku.

Standartně je nastaveno Adobe Reader 7.0 že se má tisk přizpůsobit krajům (červeně zakroužkováno)

Obrázek

Je zde nutno nastavit "měřítko" "žádné"

Obrázek

_________________
Obrázek
https://www.facebook.com/ZMK.Modely/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned lis 09, 2008 13:49 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned čer 25, 2006 10:16
Příspěvky: 308
Bydliště: Kostelec na Hané
A pak záleží na typu tiskárny, některé nedokáží vytisknout celou plochu(moje už druhý den vyhozená HP 930 )

_________________
Všechny moje fotky podléhají autorskému právu a nelze je bez povolení dále šířit


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned lis 09, 2008 15:18 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 19, 2007 13:15
Příspěvky: 110
Bydliště: Třebíč
přesně tak , no moje Epsonka umi bezokrajovej, ale vždycky nechávám okraje 1cm a dole 3 cm

_________________
Obrázek
https://www.facebook.com/ZMK.Modely/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát črc 15, 2011 13:43 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon pro 13, 2010 21:14
Příspěvky: 220
Bydliště: Mnichovo Hradiště
mám problémek :)když dám to měřítko žádné začne mi tiskárna tisknout až tak cca 3cm od začátku stránky a chybí mi tam konec :( co stím, neni nějakej program co to zvládne do PNG


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát črc 15, 2011 15:41 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned dub 16, 2006 16:16
Příspěvky: 99
Bydliště: Brno a okolí
A u jiných věcí ta tiskárna v tom prostoru tisk zvládne?
U mě v práci máme tiskárnu a to nezvládne tisk asi 3cm na spodu stránky, a to je jedno co se tiskne, prostě to tiskárna nevytiskne.
Tak jestli nemuže být problém i tiskárna.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát črc 15, 2011 18:54 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon pro 13, 2010 21:14
Příspěvky: 220
Bydliště: Mnichovo Hradiště
ostatní věci to klasicky dotiskne, jen u pdf je problém jakoby pozdě začala tisknout ta tiskárna


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz