STAVBA: Tisk z PDF, nastavení tisku

Návrhy na nové modely, modelářské akce, postupy a rady pro tvorbu modelů a pro sestavování - lepení modelů atd.

Moderátor: Martin Happy

Odpovědět
Zpráva
Autor
Uživatelský avatar
ridermann
Příspěvky: 110
Registrován: ned srp 19, 2007 13:15
Bydliště: Třebíč
Kontaktovat uživatele:

STAVBA: Tisk z PDF, nastavení tisku

#1 Příspěvek od ridermann » ned lis 09, 2008 10:48

Jelikož své modely převádím z Corelu do PDF. přináším jeden postřeh pro ty co na mě nadávali :D že to není v měřítku.

Standartně je nastaveno Adobe Reader 7.0 že se má tisk přizpůsobit krajům (červeně zakroužkováno)

Obrázek

Je zde nutno nastavit "měřítko" "žádné"

Obrázek

Uživatelský avatar
Budulman
Příspěvky: 308
Registrován: ned čer 25, 2006 10:16
Bydliště: Kostelec na Hané
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Budulman » ned lis 09, 2008 13:49

A pak záleží na typu tiskárny, některé nedokáží vytisknout celou plochu(moje už druhý den vyhozená HP 930 )
Všechny moje fotky podléhají autorskému právu a nelze je bez povolení dále šířit

Uživatelský avatar
ridermann
Příspěvky: 110
Registrován: ned srp 19, 2007 13:15
Bydliště: Třebíč
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od ridermann » ned lis 09, 2008 15:18

přesně tak , no moje Epsonka umi bezokrajovej, ale vždycky nechávám okraje 1cm a dole 3 cm

Uživatelský avatar
viktor006
Příspěvky: 220
Registrován: pon pro 13, 2010 21:14
Bydliště: Mnichovo Hradiště
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od viktor006 » pát črc 15, 2011 13:43

mám problémek :)když dám to měřítko žádné začne mi tiskárna tisknout až tak cca 3cm od začátku stránky a chybí mi tam konec :( co stím, neni nějakej program co to zvládne do PNG

Uživatelský avatar
NolthA
Příspěvky: 99
Registrován: ned dub 16, 2006 16:16
Bydliště: Brno a okolí
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od NolthA » pát črc 15, 2011 15:41

A u jiných věcí ta tiskárna v tom prostoru tisk zvládne?
U mě v práci máme tiskárnu a to nezvládne tisk asi 3cm na spodu stránky, a to je jedno co se tiskne, prostě to tiskárna nevytiskne.
Tak jestli nemuže být problém i tiskárna.

Uživatelský avatar
viktor006
Příspěvky: 220
Registrován: pon pro 13, 2010 21:14
Bydliště: Mnichovo Hradiště
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od viktor006 » pát črc 15, 2011 18:54

ostatní věci to klasicky dotiskne, jen u pdf je problém jakoby pozdě začala tisknout ta tiskárna

Odpovědět

Zpět na „Obecná diskuze o modelech + tvorba + stavba modelů“