CS80 mod pro Emergency 4

Návrhy na nové modely, modelářské akce, postupy a rady pro tvorbu modelů a pro sestavování - lepení modelů atd.

Moderátor: Martin Happy

Zpráva
Autor
Uživatelský avatar
schroub
Příspěvky: 259
Registrován: pát říj 06, 2006 9:13
Bydliště: Liberec
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od schroub » sob črc 09, 2011 14:16

Ještě připomínka, Trambusy s touhle kabinou (starší provedení) měli trilexová kola a ne disky. ;)
Pár mnou navržených a zpracovaných modelů na
http://schroub.sweb.cz NEW
http://schroub.rajce.idnes.cz

Uživatelský avatar
Tomas
Site Admin
Příspěvky: 1310
Registrován: sob dub 08, 2006 23:09
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Tomas » sob črc 09, 2011 16:43

wooder.cz píše:http://www.microgames.cz/index.php?kam=popis&id=436 Třeba tady, jsou i levnější, jenže v ABC to vyšlo bez editoru nebo bez instalátoru modifikací.

EDIT: nebo možná lépe přímo od vydavatele :) http://www.topcd.cz/pc-emergency-4.html
A tady ta verze od Topcd.cz za 49 Kč obsahuje vše potřebné, pokud bych chtěl hrát i s Tvými texturami?

Uživatelský avatar
wooder.cz
Příspěvky: 14
Registrován: sob úno 19, 2011 11:46
Bydliště: Opava
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od wooder.cz » sob črc 09, 2011 17:33

Opravdu nemám tušení, no měla by, když je přímo od vydavatele. Já tu hru kupoval před několika lety a to CD stále mám.
Obrázek

Uživatelský avatar
wooder.cz
Příspěvky: 14
Registrován: sob úno 19, 2011 11:46
Bydliště: Opava
Kontaktovat uživatele:

Tatra patch

#19 Příspěvek od wooder.cz » ned srp 07, 2011 10:32

Obrázek

Fůra nových tatrovek

Textury z modelů FDS
Obrázek

Uživatelský avatar
František
Příspěvky: 1103
Registrován: pon dub 10, 2006 18:54
Bydliště: Děčín
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od František » ned srp 07, 2011 14:48

Tatry vypadají luxusně. :wink:

mám dotaz jak si dám mod do hry? Emergency 4 jsem si sehnal originál z ABC
Obrázek

Uživatelský avatar
wooder.cz
Příspěvky: 14
Registrován: sob úno 19, 2011 11:46
Bydliště: Opava
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od wooder.cz » ned srp 07, 2011 16:32

Já se obávám, že ta verze z ABC nemá modinstaller. Ale nevím, nikdy jsem ji neviděl. Ve slžce se hrou by měl být soubor modinstaller.exe a tím se ten soubor, co stáhneš a rozbalíš nainstaluje.
Obrázek

Uživatelský avatar
František
Příspěvky: 1103
Registrován: pon dub 10, 2006 18:54
Bydliště: Děčín
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od František » ned srp 07, 2011 17:02

modistaler - aplikace tam je ale nejde mi spustit píše mi to že mám hru přeinstalovat :cry:
Obrázek

Uživatelský avatar
wooder.cz
Příspěvky: 14
Registrován: sob úno 19, 2011 11:46
Bydliště: Opava
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od wooder.cz » ned srp 07, 2011 19:08

Napadá mě jedině vyzkoušet stažení přímo té složky s modifikací. Celou tu rozbalenou složku pak nahraj do adresáře se hrou do složky Mods. Pak v hlavním menu hry Úpravy....

http://www.uloz.to/9906359/cs80-zip
Obrázek

706 skoda
Příspěvky: 19
Registrován: stř lis 29, 2006 17:09
Bydliště: Chomutov

Hra

#24 Příspěvek od 706 skoda » stř srp 10, 2011 15:17

Ahoj mám takovej drobnej dotaz nainstaloval jsem tvou hru a nejde spustit nikde jsem nenasel spousteci soubor a neudelalo mi to ani ikonu pro spousteni z plochy na notebooku


DIK VASEK

Uživatelský avatar
wooder.cz
Příspěvky: 14
Registrován: sob úno 19, 2011 11:46
Bydliště: Opava
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od wooder.cz » stř srp 10, 2011 18:00

Ahoj, teď nevím na co se ptáš. Moje je jen ta modifikace a ta se spouští přímo ve hře. Spustíš hru (emrgency.exe), v hlavním menu klikneš na Úpravy, tam vybereš CS80 a necháš to načíst. Pak zase v hlavní menu Volná hra a pak nekonečná hra (nebo naopak?) . A je to.
Obrázek

706 skoda
Příspěvky: 19
Registrován: stř lis 29, 2006 17:09
Bydliště: Chomutov

Hra

#26 Příspěvek od 706 skoda » stř srp 10, 2011 20:45

Dik toto jsem chtel zkusim to jak jsi mi to napsal

706 skoda
Příspěvky: 19
Registrován: stř lis 29, 2006 17:09
Bydliště: Chomutov

Hra

#27 Příspěvek od 706 skoda » stř srp 10, 2011 20:47

Ahoj dekuji za odpoved ...

Uživatelský avatar
František
Příspěvky: 1103
Registrován: pon dub 10, 2006 18:54
Bydliště: Děčín
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od František » stř srp 10, 2011 22:37

takto vložený mod mi chodí hra sice na cca. 3 min zamrzne ale pak se rozjede. Jen pracovníci jsou občas neviditelný, jsou vidět jen siluety a nejde mi hrát volná hra jinak je vše nádherné a možnou pouštět si sirény je nádhera.
Obrázek

Uživatelský avatar
wooder.cz
Příspěvky: 14
Registrován: sob úno 19, 2011 11:46
Bydliště: Opava
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od wooder.cz » čtv srp 11, 2011 5:32

Ještě je třeba nainstalovat opravný patch na hru, který najdete zde:

http://podpora.topcd.cz/?game=6812&x=60&y=5

po rozbalení jnabídky patch jsou tam dvě verze, krabicová a ABC.
Obrázek

Uživatelský avatar
František
Příspěvky: 1103
Registrován: pon dub 10, 2006 18:54
Bydliště: Děčín
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od František » pát srp 12, 2011 23:48

Děkuji moc za radu, vše nyní funguje bez problému. Je nádhera posílat T813, 148 RTHP aj. do akce ta hra dostala osobnější náboj pro mne. Jinak ta multikráva mne dostala :wink: .

Děkuji moc za krásný doplněk.

Ještě tak záchranou službu T613
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Obecná diskuze o modelech + tvorba + stavba modelů“