Květen 2020
Re: Květen 2020
Tak hotovo, piata epocha Vyvoja hradu, rok 1817. Pekny model, radost stavat. Diky WDS.Minibox za tuto seriu, snad uz skoro v ich portfoliu...
V TIENI TEMNEJ VEŽE alebo Modelárov blog - články, návody, odkazy, free modely...
Zdravím všechny ve spolek. Tak jsem se po desetileté zdravotní pauze vrátil k nůžkám... A začal klasikou.
Demokracie je rozdat zbrane lidu.
Mocny model, skutocna klasika. Este si pamatam, ako mi bilo srdce, ked to vyslo v ABC.
V TIENI TEMNEJ VEŽE alebo Modelárov blog - články, návody, odkazy, free modely...
Le6n píše: ↑14.05.2020 00:12Ano, je to prima vzpomínka na dávné dětství. Tenhle není přímo z ABC, ale od přítelkyně jsem dostal balíček od "W" tak se budu postupně prošmikávat... Když jsem tady před lety byl ještě aktivní, tak tvoje modely jsem udělal asi všechny, i na ty si zase chystám skalpel...
Začátek je povedený, těším se na pokračování .mahmuda píše: ↑14.05.2020 08:08 Ano, je to prima vzpomínka na dávné dětství. Tenhle není přímo z ABC, ale od přítelkyně jsem dostal balíček od "W" tak se budu postupně prošmikávat... Když jsem tady před lety byl ještě aktivní, tak tvoje modely jsem udělal asi všechny, i na ty si zase chystám skalpel...
Tak to potom je priatelka dobre instruovana, ked vie, ake darceky ma nosit Skalpel chystaj, mozno pribudne aj nieco novemahmuda píše: ↑14.05.2020 08:08 Ano, je to prima vzpomínka na dávné dětství. Tenhle není přímo z ABC, ale od přítelkyně jsem dostal balíček od "W" tak se budu postupně prošmikávat... Když jsem tady před lety byl ještě aktivní, tak tvoje modely jsem udělal asi všechny, i na ty si zase chystám skalpel...
Hezkou sobotu všem. Další klasika od "W"... A hromádka zásob co jsem nafasoval od své drahé polovičky, abych doma nezlobil.