|
1:100 Minimodel forum Papírové modely (nejen) 1:100 - od krabiček až po detailně propracované modely
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Tomas Site Admin

|
Zaslal: ne listopad 25, 2007 14:32 Předmět: Pro www.minimodel.cz sháníme fotky sestavených Miniboxů! |
|
|
Máte doma kvalitně slepené Miniboxy a digitální foťák nebo už hotové fotky Miniboxů? Rádi bychom konečně dodělali seznam Miniboxů do finální podoby a k tomu potřebujeme právě kvalitní fotky sestavených Miniboxů - chcete-li nám pomoci, ozvěte se na mail minibox@centrum.cz, ICQ nebo sem do fora. Určitě se domluvíme a možná právě vaše modely se objeví na našem webu.
Děkujeme za pomoc. _________________ Papírové modely ke stažení: http://www.minimodel.cz
Papírové modely na prodej: http://minimodel.na.aukro.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Budulman

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 484 Bydliště: Kostelec na Hané
|
Zaslal: ne listopad 25, 2007 18:52 Předmět: |
|
|
Mám celkem hodně miniboxů akorát nevím jestli jsou kvalitně slepené (foťák mám taky ) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JanO
|
Zaslal: po listopad 26, 2007 8:12 Předmět: Fotky |
|
|
Něco jsem zkoušel fotit, kvalita je ale nevalná. Počkejte po Vánocích . |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Le6n

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
mahmuda

|
Zaslal: po listopad 26, 2007 18:35 Předmět: miniboxy |
|
|
| Dal jsem si zavazek, ze si postupne postavim vsechny klasicke miniboxy tak, jak vysli. O kvalite musi rozhodnout jini ale bude-li zajem, postavim a nafotim co v archivu mam - a ze az na par kousku mam vsechny. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Le6n

|
Zaslal: po listopad 26, 2007 20:14 Předmět: |
|
|
MAHMUDA: Tiez som si tak nejak podobne povedal, preto ta W01, ale posnazim sa aby vsetky boli s modelovym podvozkom. Teraz je na rade W02  _________________
V TIENI TEMNEJ VEŽE alebo Modelárov blog - články, návody, odkazy, free modely... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
mahmuda

|
Zaslal: po listopad 26, 2007 21:12 Předmět: Minibox |
|
|
| To Le6n: Ja bych prave chtel, aby vypadali jako ty puvodni - co byla krabka, bude jen krabka, co s koleckama, bude okolovane, kdyz oboje, tak oboje, take ruzne barevne, nebo kamo varianty, co vysli - treba cervena a zelena rolba, ty tri tatricky, co jsem daval minuly tyden vysli ruzne v ABC a pak u WDS, to same mix, nebo "popelari", proste jako filatelista (tedy to jsem take) - vsechny varianty co existuji. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Tomas Site Admin

|
Zaslal: po listopad 26, 2007 22:00 Předmět: Re: Minibox |
|
|
| mahmuda napsal: | | To Le6n: Ja bych prave chtel, aby vypadali jako ty puvodni - co byla krabka, bude jen krabka, co s koleckama, bude okolovane, kdyz oboje, tak oboje, take ruzne barevne, nebo kamo varianty, co vysli - treba cervena a zelena rolba, ty tri tatricky, co jsem daval minuly tyden vysli ruzne v ABC a pak u WDS, to same mix, nebo "popelari", proste jako filatelista (tedy to jsem take) - vsechny varianty co existuji. |
Ano, to je přesně ono. A tak by měly vypadat i fotky u jednotlivých Miniboxů - všechny varianty tak jak je bylo možné sestavit z originálu.
Jinak díky za nabídky fotek, určitě a rád je využiju Sám mám sestavené prakticky všechny Miniboxy, ovšem většina jich je slepených ještě z doby, kdy vycházely v ABC a bohužel na velké části z nich je to poznat (ostatně je to vidět i na některých současných fotkách na webu). A rozhodně nestihnu vše slepit tak rychle, jak budu potřebovat fotky. Nehledě na to, že některé mám pouze v 1-2 originálech, do kterých nechci stříhat. A lepit z kopií taky zatím moc nechci, dokud se dají sehnat originály. _________________ Papírové modely ke stažení: http://www.minimodel.cz
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Le6n

|
Zaslal: út listopad 27, 2007 6:30 Předmět: Re: Minibox |
|
|
| mahmuda napsal: | | To Le6n: Ja bych prave chtel, aby vypadali jako ty puvodni - co byla krabka, bude jen krabka, co s koleckama, bude okolovane, kdyz oboje, tak oboje, take ruzne barevne, nebo kamo varianty, co vysli - treba cervena a zelena rolba, ty tri tatricky, co jsem daval minuly tyden vysli ruzne v ABC a pak u WDS, to same mix, nebo "popelari", proste jako filatelista (tedy to jsem take) - vsechny varianty co existuji. |
No ja som kedysi zlepil asi vsetko co vyslo v EjBiSi ako krabicky, ale teraz uz by som krabicky neustal, proste by ma stvalo, ze take pekne modely nemam 'modelove'. A navyse ma tesi, ze tak vznikaju modely unikatne, ake nikto iny nema Holt kazdy z nas ma iny pristup  _________________
V TIENI TEMNEJ VEŽE alebo Modelárov blog - články, návody, odkazy, free modely... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Tomas Site Admin

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
astondb6
|
Zaslal: út prosinec 02, 2008 20:18 Předmět: |
|
|
Pokud jde o fotky, můžu poslat červenou rolbu, ale i další podle mě slušně slepené boxy.Prosím jen o radu jakým způsobem, velikost, formát? _________________ aston |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Tomas Site Admin

|
Zaslal: út prosinec 02, 2008 20:51 Předmět: |
|
|
| astondb6 napsal: | | Pokud jde o fotky, můžu poslat červenou rolbu, ale i další podle mě slušně slepené boxy.Prosím jen o radu jakým způsobem, velikost, formát? |
Zdravím, fotky je možné poslat na e-mail, zejména ty, které na webu ještě chybí. Formát jpg, velikost minimálně 640x480, raději větší. _________________ Papírové modely ke stažení: http://www.minimodel.cz
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|