AMATER:300
- Automaticke_pero
- Kontaktovat uživatele:
AMATER:300
Nějak mě dneska po ránu chytla tvořivá nálada a vzpomněl jsem si, že mám v počítači prastarý modely škodováckých nízkopodlažních trolejbusů 21Tr (a samozřejmě i autobusu 21Ab) od nejmenovanýho plzeňskýho kolegy. A že je konečně překreslím do trochu lepší podoby. Takhle to dopadlo - vlevo výchozí verze z Malování v originální "velikosti", vpravo co s tím provedl illustrator (exportováno na 300 DPI):
Pokusím se to teď sestavit sám (ještě jsem se k tomu nedostal - inu támhle detail, tady o desetinku posunout čáru) a pak se uvidí, co s tím dál. Kdybyste měli někdo zájem se do modelu pustit taky, napište mi SZ.
Pokusím se to teď sestavit sám (ještě jsem se k tomu nedostal - inu támhle detail, tady o desetinku posunout čáru) a pak se uvidí, co s tím dál. Kdybyste měli někdo zájem se do modelu pustit taky, napište mi SZ.
DIE VERGELTUNGSAFFE!
Nur selten kommt was besseres nach. (Franz Josef Karl von Österreich)
- Automaticke_pero
- Kontaktovat uživatele:
Pjekneeee, ale chyba tomu interier
V TIENI TEMNEJ VEŽE alebo Modelárov blog - články, návody, odkazy, free modely...
- Automaticke_pero
- Kontaktovat uživatele:
Ja uz som to vymyslel a s Mirou sme uz filozofovali nad temou druhej serie MINIMODEL 1:300Automaticke_pero píše:Když vymyslíš, jak to zasklít, aby se přitom kastle nerozpadla, a vypadalo to přitom věrohodně (venku i vevnitř), tak ho rád dokreslím .
V TIENI TEMNEJ VEŽE alebo Modelárov blog - články, návody, odkazy, free modely...
- Tomas
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Novinka v 1:300 od Petra - různé verze trolejbusů Škoda 21Tr (zip archiv)
Škoda 21Tr balík modelů 1:300
Škoda 21Tr balík modelů 1:300
- Automaticke_pero
- Kontaktovat uživatele:
AMATER:300 podruhé - a možná naposledy
AMATER:300 podruhé...
...a možná naposledy (samozřejmě to ještě trochu dotáhnu, tohle není finální verze) - asi mě gaunersko-vyděračská politika některých členů vedení našeho ČSAD donutí s modely skončit Hlavními činiteli je zvětšující se množství práce, rostoucí únava, totální nedostatek času a nereálné požadavky.
...a možná naposledy (samozřejmě to ještě trochu dotáhnu, tohle není finální verze) - asi mě gaunersko-vyděračská politika některých členů vedení našeho ČSAD donutí s modely skončit Hlavními činiteli je zvětšující se množství práce, rostoucí únava, totální nedostatek času a nereálné požadavky.
DIE VERGELTUNGSAFFE!
- Tomas
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: AMATER:300 podruhé - a možná naposledy
Kdybys nenapsal ČSAD, tak si myslím, že děláš u nás ve firmě... mám to úplně stejnéAutomaticke_pero píše:AMATER:300 podruhé...