HERPA 1:87
HERPA 1:87
zbiera tu niekto herpu??
- Automaticke_pero
- Kontaktovat uživatele:
najdou se i tací. Ne že bych je vysloveně cíleně sbíral, ale občas si něco hezkého koupim - a pak to zkouším předělat do papíráku.

+ ještě pár dalších, na většině je vidět, že prošly dětskejma rukama (některý "horší" exempláře jsem získal od známýho, jehož tehdy cca pětiletej synek s nima celkem dost cvičil).
Ale nejen Herpa produkuje pěkný modely:
Actros od AWM - tuhle firmu mám "přes kopec", sídlí v Selbu

JCB 4CX od Kibri a Tatra 815 S3 od Igry:

MB Citaro facelift od Rietze:

MB Sprinter od Busche, zatím bez zrcátek:

+ ještě pár dalších, na většině je vidět, že prošly dětskejma rukama (některý "horší" exempláře jsem získal od známýho, jehož tehdy cca pětiletej synek s nima celkem dost cvičil).
Ale nejen Herpa produkuje pěkný modely:
Actros od AWM - tuhle firmu mám "přes kopec", sídlí v Selbu

JCB 4CX od Kibri a Tatra 815 S3 od Igry:

MB Citaro facelift od Rietze:

MB Sprinter od Busche, zatím bez zrcátek:

DIE VERGELTUNGSAFFE!
Nur selten kommt was besseres nach. (Franz Josef Karl von Österreich)
zdravím vás, skúšal som na nete hľadať herpa modely s funkčnými majákmi a svetlami...našiel som to len na origo stránke herpy...neviete kde sa to ešte dá zohnať???najlepšie zo slovenska...
moja druhá otázka ohladom majákov...dá sa to nejako dodatočne domontovať?lebo som videl nejaké video a tam nejaký chlapík len prehodil svetlá a už to svietilo, tak neviem a mám v tom chaos...
ďakujem za odpovede
moja druhá otázka ohladom majákov...dá sa to nejako dodatočne domontovať?lebo som videl nejaké video a tam nejaký chlapík len prehodil svetlá a už to svietilo, tak neviem a mám v tom chaos...
ďakujem za odpovede

no tak ja sa do toho určite púšťať nebudem...nie som žiadny kutiladam píše:tak to si musis len vyrobit pomocou LED diod...ale pojdu ti z toho kable ci sxovat ix do navesu alebo to pouzit len v diorame lebo inac to moc pelne nebude...ja to planujem tiez zmajstrovat mozme sa teda podelit o skusenosti ak sa do toho pustis

- Automaticke_pero
- Kontaktovat uživatele:
taky nový přírůstek ve dvou exemplářích

je to focený webkamerkou, takže pro ty, co to nepoznají: Setra 415 NF DB Ostbayernbus (RBO), výrobce AWM, měřítko 1:87.
Adam + mercedes - majáčky a jiný blikající blbinky vyrábí např. Viessmann. Pokud máte v okolí solidní vláčkoprodejnu, tak by to tam mohli mít.

je to focený webkamerkou, takže pro ty, co to nepoznají: Setra 415 NF DB Ostbayernbus (RBO), výrobce AWM, měřítko 1:87.
Adam + mercedes - majáčky a jiný blikající blbinky vyrábí např. Viessmann. Pokud máte v okolí solidní vláčkoprodejnu, tak by to tam mohli mít.
DIE VERGELTUNGSAFFE!