Rawenova vozidla z (nejen) II světové války
Ale tam zadne milimetry chybet nebudou - prumer laufu bude jak ma byt, jen s to omotavani skonci o nejakou desetinku drive - nebude to ani cely milimetr, zadny strach.pipal píše:To nezní špatně, to, že tam bude chybět pár milimetrů snad vadit nebude. Dík. Skusím to.mahmuda píše:No, ja to delam tak - abych mel vsechny konce dole - ze nepouzivam slepe cely pasek, ale proste namotavam, az jsem na pozadovanem prumeru, tak to ustrihnu tak, aby konec byl dole.
Demokracie je rozdat zbrane lidu.
Není třeba, můžeš si je stáhnout. V prvním příspěvku tohohle vlákna jsou malé náhledy - klikni na něj, objeví se ti větší náhled v novém okně, tak klikně ještě do něj ať si ho zvětšíš na max a až to bude, tak klasicky si to ulož jako obrázek. Tisk by pak neměl být problém, je to dimenzované díky tomu rámečku na A4. Rozlišení je na to dostatečné.Honza134 píše:a mohl bys mi nejakej zaslat
A pak nezapomeň nahodit fotky až něco slepíš:-) Byl bych rád za toho shermana, zatím nebyl otestován.
Díky, i když tentokrát mi v konstrukci pomohl Google sketchup. Bez něj bych se asi to takového stroje nepouštěl. Podvozek bude docela machrovina, já obdivuju každého kdo se do toho pustí v tomhle měřítku.mahmuda píše:Celeho Shermana uz mam - az na podvozek, vsechmo sedi jako vzdy naprosto suprove, model se ti povedl. Nemam hotovy jen podvozek - pokousim se nejak vypotit ty kolecka abych to nemusel delat placaty.