Myslím že je docela na co. Snad se v ABC objeví další naše modely. Myslim, že taková prvorepubliková armáda, na které pracuju by mohla být taktéž zajímavá.
Ještě než vypustím betu, musí být nějaká ta alfa , takže nyní provádím víceméně rychlostavbu, je to taky poznat . Jsem spokojen s čumákem. Nakonec se špička může udělat z papíru celá, což je skvělé . Zatím vše sedlo dobře, uvidíme jak to půjde dál.
A máme tu konečnou verzi Boeingu ve zbarvení Ryanair. Dodělal jsem návodovky, označení dílů a dal to všechno do kupy. Hodil jsem to klasicky do .pdf , můžete stahovat zde
Červené šipky ukazují buď směr letu nebo vrch letadla ...jsem to tam zapoměl napsat
Třeba si to někdo slepí a udělá mu model radost .Pokud by někdo našel nějaké nesrovnalosti, tak mi to hlaste, já to opravím. Nyní se na chvíli odmlčím a budu po chvilkách tvořit verzi ČSA . Zdarec...štefíno
Jak jsem psal, k letadlu udělám i nějaké ty letištní speciály. Vybíral jsem tedy nějaký tahač letadel a nakonec jsem si zvolil Tatru 815 TL . Jedna se o verzi 6x6, ve zbarvení ČSA, takže to dobře sedne k budoucímu boeingu ČSA. Tady nějaký náhled, jak Tatra vůbec vypadá.
Já jsem rozhodně pro, jen houšť a větší kapky Mimochodem diorama vojenské základy téměř hotovo. Už jen třídím vozový park. Takové nosné téma pro většinu strojů bude "logistika" takže očekávejte především náklaďáky.
Takže bylo by tu opět něco na betatest. Grad a houfnice Dana a k tomu nějaké ty V3S apod. Vše je od kolegy modeláře z jeho ČSLA serie, jen jsem tam dodělal pár detailů. Kdo by měl zájem, může se ohlásit.
Na Tamaru taky dojde, akorát to bude malinko scifi ( kresleno z fotek ) protože je snad nemožný k ní sehnat nějaký technický parametry jako rozměry, výkresy atd.
Jak jsem psal, k letadlu udělám i nějaké ty letištní speciály. Vybíral jsem tedy nějaký tahač letadel a nakonec jsem si zvolil Tatru 815 TL . Jedna se o verzi 6x6, ve zbarvení ČSA, takže to dobře sedne k budoucímu boeingu ČSA. Tady nějaký náhled, jak Tatra vůbec vypadá. http://www.papirove-modely.cz/img/uploa ... 9974-n.jpg
Ahoj, tuhle tatru udělal v 1:100 - LBS, a má tam i letištní liazku.