Co jsem zjistil tak tento model Fiatu se moc nevyráběl jedný výrobce byl snad TOP MODEL, dneska asi nesehnatelný model.Tomas píše:Tak jsem trochu hledal po internetových obchodech a bohužel jsem nenašel. Zkus se zeptat ještě třeba v nějaké prodejně modelů, snad poradí.xzelix píše:Mám na mysli rok výroby kolem roku 1996.Bratrovi se toto auto líbí a já nevim co mu dát k VánocumTomas píše: V 1:72 myslím neexistuje, v jiném měřítku možná bude. Máš na mysli coupé z 90. let nebo nějaký veterán?
Cararama/Abrex 1:72

Škoda, ale i tak díky za pomocTomas píše:Tak jsem trochu hledal po internetových obchodech a bohužel jsem nenašel. Zkus se zeptat ještě třeba v nějaké prodejně modelů, snad poradí.xzelix píše:Mám na mysli rok výroby kolem roku 1996.Bratrovi se toto auto líbí a já nevim co mu dát k VánocumTomas píše: V 1:72 myslím neexistuje, v jiném měřítku možná bude. Máš na mysli coupé z 90. let nebo nějaký veterán?
- Tomas
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem dneska při vybalování modelů z krabic po stěhování počítal a dopočítal jsem se k číslu 140 ks modelů 1:72 v mé sbírce (pro úplnost musím dodat, že některé modely jsou 2x).
Za největší rozšíření sbírky letos na podzim vděčím Frantovi, který mi poskytl část své sbírky, protože mu doma už hodně zabírala místo - tímto bych mu ještě jednou rád poděkoval.
Největší část sbírky tvoří Cararama/Hongwell, následuje Real-X, Abrex a v počtu několika málo ks Saico, Yatming, Automax a série reklamních modelů (výrobce neznámý).
Pokusím se to nafotit, než s tím budu vyhozen z poliček nebo z domu
Za největší rozšíření sbírky letos na podzim vděčím Frantovi, který mi poskytl část své sbírky, protože mu doma už hodně zabírala místo - tímto bych mu ještě jednou rád poděkoval.
Největší část sbírky tvoří Cararama/Hongwell, následuje Real-X, Abrex a v počtu několika málo ks Saico, Yatming, Automax a série reklamních modelů (výrobce neznámý).
Pokusím se to nafotit, než s tím budu vyhozen z poliček nebo z domu

- Martin Happy