Vše o Richiboxech
- Martin Happy
- Martin Happy
- Martin Happy
- Martin Happy
Plastická kolečka nemám zásadně rád. Podle mě je to dobré, když chce někdo z modelů vytřískat maximum, jako Franta, ale já to mám trochu jinak
Pro mě byly miniboxy dycky takovými angličáky mezi papíráky. Takže mají pro mě kouzlo, jako jednoduché krabičky. Navíc, slepit to jako ti nejlepší tady bych stejně neuměl. A ani by mě to tolik nebavilo.
Ale někdy bych si rád slepil nějakej pořádnej kousek. Ale to by musel někdo namalovat mojí Felicii 1:18 s interiérem a motorem a otevíracími všemi dveřmi a kapotou
to by byla výzva, do které bych šel
Pro mě byly miniboxy dycky takovými angličáky mezi papíráky. Takže mají pro mě kouzlo, jako jednoduché krabičky. Navíc, slepit to jako ti nejlepší tady bych stejně neuměl. A ani by mě to tolik nebavilo.
Ale někdy bych si rád slepil nějakej pořádnej kousek. Ale to by musel někdo namalovat mojí Felicii 1:18 s interiérem a motorem a otevíracími všemi dveřmi a kapotou

Spoluautor TripleM, autor LBS-MTX, Spoluautor Rally Legends
Většinu peněz nacpu do skutečného auta a sbírky WRC

- Martin Happy
Jo, ještě abych nezapomněl, dal sem se do lepení LIAZu hasičského. Vítám, že tam jsou nápravy řešený dobře, ale zarazilo mě, že některé díly vůbec nemají chlopně. Pro mě samozřejmě neni problém si je domyslet, nelepim první model, ale někde jsou a někde ne. A pak by to opět chtělo nějakou náv. kresbu nebo bokorys. nádrže na podvozek nejsou vůbec označené, kam která patří a řešení zadní části je taky trochu na odhad

- Richi
- Kontaktovat uživatele:
Ano mas pravdu, chlopne tam niesu, pretoze som si to zjednodusil a tak namiesto lepenia dielu ho postriham a namiesto toho ´´vzduchu´´ tam davam karton.
Je pravda ze som to tam mal uviest ospravedlnujem sa. Musim robit pomalsie a presnejsie tie modely.
Dufam ale ze aj tak sa pacia. Dakujem za upozornenie
Je pravda ze som to tam mal uviest ospravedlnujem sa. Musim robit pomalsie a presnejsie tie modely.
Dufam ale ze aj tak sa pacia. Dakujem za upozornenie

DRAWING: MAN TGS 8x8 Hasiči
CONSTRUCTING: SCANIA Doprastav
- Martin Happy
Jak říkám, chlopně sou nejmenší problém, ale spíše to umístění různých dílů nebo jejich tvar. Právě ty všechny možné nadže, výfuky, nebo ten zadní panel u T111 který je jako držák rezervních kol, což jsem teda fakt nepoznal, když sem jí před tim lepil

- Martin Happy
Tak už sem viděl LIAZ slepenej, tak sem mylel, že bez problémů, ale ted koukám, že když je náprava správně nalepená, a vyřez na nástavbě je tam, kde má být, tak chlopeň nepasuje tam, kam má podle naznačení na podvozku pasovat

- Martin Happy
- Martin Happy
já je lepim, ale ne jako betatester, to bych nestíhal. Michal je taky slušná výrobní linka, takže u ostatních modelů chci právě relaxovat při lepení osvědčeného. NI, s Liazem se ještě poperu