tento projekt z technických důvodů zrušen do odvolání
Petře, klidně mi je pošli na mail a rád je "upíchnu" na web, pdf není problém (pokud nebude mít x MBpetr.truck píše:Pro ty z Vás co lepí moje modely jsem připravil kabinky Tatry 813 v kvalitě 300dpi , bohužel problém je dostat sem souubor PDF a tak alespon ukázka v souboru PNG . Kdo bude mít zájem napiště zašlu mailem .
Můj názor je mít dvě kabiny a dva podvozky,ať si každý vybere.petr.truck píše: ....A zde je dotaz mají být oba podvozky (krabičkový i modelový ) na jednom souboru s jednou kabinkou a nebo mám udělat dva soubory do jednoho kabinku + krabičkový podvozek a do druhého kabinku + modelový podvozek ???? zkrátka chcete na jednom papíře oba podvozky a nebo to mám rozdělit aby na každém listu měl podvozek svoji kabinu a daly se soubory tisknout zvlášť ?????
náměty prosím pište do konce týdne než odešlu modely Tomášovy na uveřejnění
Weiner to delal jenom jednou. Byla zakladni konstrukce kabiny a doplnkovy dily pro rejpaly. Kdyz byly nutny konstrukcny zmeny, naznacil cervenou ryskou kde co ufiknout. bylo to jednoduchy a genialni... Podvozek pak byl dvakrat (logicky) - krabickovy a modelova verze. Ja se snazim to vtesnat vse na jeden papirpetr.truck píše: A zde je dotaz mají být oba podvozky (krabičkový i modelový ) na jednom souboru s jednou kabinkou a nebo mám udělat dva soubory do jednoho kabinku + krabičkový podvozek a do druhého kabinku + modelový podvozek ???? zkrátka chcete na jednom papíře oba podvozky a nebo to mám rozdělit aby na každém listu měl podvozek svoji kabinu a daly se soubory tisknout zvlášť ?????
náměty prosím pište do konce týdne než odešlu modely Tomášovy na uveřejnění