model bude již brzy na webu
ta krátká kabina byla už na původním modelu a kdybych tam chtěl dát dlouhou tak bych jí musel vzít z jinýho modelu a přeměřit podvozek aby to všechno sedělo, a to by bylo složité, já sem hlavně rád že se mi s pomocí Frenkyeho podařilo ten model dokončit, možná až k tomu začnu dělat modelovej podvozek tak udělám novou kabinu.mbactros píše:Tak uz to mas zverejnene, spolu so Slovnaftackou lizou. Ako si spravil tento model, to by som este akceptoval, ale vysvetli mi, ked si sa uz tolko s tou liazkou zo Slovnaftu vyhral - podla fotiek to skoro sedi, preco si tam dal kratku kabinu ked v reale je dlha!!! To je dost podstatny rozdiel, to by som skor ozelel nejaky ten majak, ale toto udrie do oci hned. V tomto prevedeni je to proste fikcia.
Ty stěrače by tam měi vejt dva a to na proti sobě, pak ten plech na boku nárazníku by tam neměl být, a pod nárazníkem ten železnej spoiler by tam.Tomas píše:Co konkrétně máš na mysli?Lukas píše:Na kujebáku jsou taky menší nesrovnalostí vůči originální fotceale to si myslim není až tak důležitý, jinak je do pěkný
![]()
![]()
modrobílou verzi jsem měl v plánu ale ten nápis by byl moc malej a špatně čitelnej.Colonel32 píše:on by mozna uple stacil jeden thread nazvany "tft.cf - fantasticky fiktivni svet, kde by se prohanely slovnafty s kratkou kabinou, jeepy felicia v barvach Verejne Bezpecnosti (proc vlastne neudelame i modro-bilou, ze?) a spatne udelane kujabaky....