Modely 300dpi + modelový podvozek
- Tomas
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Odpovím trochu jinak - klidně to může být i 2x (nutné to není) ale byl bych rád, aby se to vešlo na jeden papír A4, na kterém to bude případně nějak odděleno, označeno co patří na krabičku a co na MP. Samozřejmě když je model rozsáhlejší než A4 tak bude na víc stránek
Ještě se Ti Petře ozvu ohledně modelů soukromě na mail, ale mám toho teď v práci nad hlavu, tak možná to nebude hned.

- petr.truck
- petr.truck
- petr.truck
- petr.truck
- petr.truck
Děkuji za pochvalu .Frenkye píše:Gratulujem k peknému modelu ťahača.Bude k tomu i tak krásnej náves? A ješte jednou dekuji za podklady. Dúfam že se do vánoc pustím do tých modelov.
Připravuje se návěs Zremb , Sklápěcí BBS 1stranný , 2korbový a Valníkové takže připojit bude jistě co . Problém je však s časem kterého je stále nějak málo .
Co se týče materiálů nemáš za co , sice u mě opravdu všechno ted trvá dlouho ale když nezapomenu nakonec dodám

- Martin Happy
- petr.truck
Zdravím .Martin Happy píše:Chtěl sem se zepta jestli časem nebude i nějaká kapotová Scania,např T140 nebo T142.a taky jestli se předělají i nějaké starší T815,např UDS a T813 8x8 S1
Jak zde již kolega Budulman lehce naznačil tento rok jsem měl velké problémy s mým dosluhující ... lépe řečeno přesluhujícím počítačem .
Poslední kapkou bylo když se sám od sebe vypnul zcela bez varování a již jej nikdo nezapnul .. Byl jsem skoro dva měsíce mimo jakýkoli provoz . Nakonec se ukázalo že další oprava tohoto 6let starého veteránu který byl již po několika infarktech resuscitován za velkého usilí nemá význam a náhradní díly byl problém sehnat i po bazarech . Na nový počítač finance nebyli a tak veškerá činnost zmrzla .
Na nějaký čas jsem sice měl půjčený notebook od svého bratra abych nemusel běhat po internetových kavárnách ale kreslit jakýkoli progres ohledně modelů byl zcela vyloučen pro nedostatečný kreslící program , navíc jsem stále doufal v záchranu mého veteránu.
Před 14 dny dorazil santík

Díky tomu že jsem odesílal Budulmanovi soubor se Scanií ke kontrolnímu slepení se zachovala alespoň tato ve formátu PDF ... budu se ji snažit do konce týdne oživit dokreslit ( prozatím bude pouze ve verzi s plastickým podvozkem )
Bohužel veškeré další více či méně hotové modely jsou patrně nenávratně ztraceny .... což mne hodně štve ... bohužel jsem se neponaučil a data v počítači nezálohoval ... škoda .
O kapotové scanii 142 - 143 jsem se již zmiňoval tento model byl nakreslen s krabičkovým podvozkem čekal jsem skoro půl roku až nakreslím podvozek funkční .. který v podstatě již byl hotový .. zachránila se pouze ta verze která byla součástí zeleného modelu Scanie 140 LB
Veškeré modely které se postupně překreslovaly na plastické podvozky jsou nenávratně v čudu a s tím dobře roční práce ... včetně komunálních nástaveb a domíchávače betonu ... Zkrátka rok jsem na něčem pracoval uplně zbytečně ... Z toho plyne poučení Zálohovat Zálohovat a zase Zálohovat je lepší mít něco na třech cédéčkách než nemít to vůbec

Můj plán byl však takový kompletně překreslit veškeré mnou vytvořené modely do verze tak jak byl vydán v reedici vůz Tatra 813 TNH 4x4 . To znamená i zmiňovaný sklápěč S1 a UDS
jestli máš doma ještě toho veterána možná by šel do novýho komplu hodit starej hardisk pak bysis to zálohovalpetr.truck píše:Zdravím .Martin Happy píše:Chtěl sem se zepta jestli časem nebude i nějaká kapotová Scania,např T140 nebo T142.a taky jestli se předělají i nějaké starší T815,např UDS a T813 8x8 S1
Jak zde již kolega Budulman lehce naznačil tento rok jsem měl velké problémy s mým dosluhující ... lépe řečeno přesluhujícím počítačem .
Poslední kapkou bylo když se sám od sebe vypnul zcela bez varování a již jej nikdo nezapnul .. Byl jsem skoro dva měsíce mimo jakýkoli provoz . Nakonec se ukázalo že další oprava tohoto 6let starého veteránu který byl již po několika infarktech resuscitován za velkého usilí nemá význam a náhradní díly byl problém sehnat i po bazarech . Na nový počítač finance nebyli a tak veškerá činnost zmrzla .
Na nějaký čas jsem sice měl půjčený notebook od svého bratra abych nemusel běhat po internetových kavárnách ale kreslit jakýkoli progres ohledně modelů byl zcela vyloučen pro nedostatečný kreslící program , navíc jsem stále doufal v záchranu mého veteránu.
Před 14 dny dorazil santíks velice milým překvapením a tak mám znovu na čem pracovat .
Díky tomu že jsem odesílal Budulmanovi soubor se Scanií ke kontrolnímu slepení se zachovala alespoň tato ve formátu PDF ... budu se ji snažit do konce týdne oživit dokreslit ( prozatím bude pouze ve verzi s plastickým podvozkem )
Bohužel veškeré další více či méně hotové modely jsou patrně nenávratně ztraceny .... což mne hodně štve ... bohužel jsem se neponaučil a data v počítači nezálohoval ... škoda .
O kapotové scanii 142 - 143 jsem se již zmiňoval tento model byl nakreslen s krabičkovým podvozkem čekal jsem skoro půl roku až nakreslím podvozek funkční .. který v podstatě již byl hotový .. zachránila se pouze ta verze která byla součástí zeleného modelu Scanie 140 LB
Veškeré modely které se postupně překreslovaly na plastické podvozky jsou nenávratně v čudu a s tím dobře roční práce ... včetně komunálních nástaveb a domíchávače betonu ... Zkrátka rok jsem na něčem pracoval uplně zbytečně ... Z toho plyne poučení Zálohovat Zálohovat a zase Zálohovat je lepší mít něco na třech cédéčkách než nemít to vůbecotázka je do jaké míry jsem se já poučil . V každém případě do konce roku bych chtěl uvolnit onu Scanii LB 140. Co bude dál je zatím ve hvězdách .
Můj plán byl však takový kompletně překreslit veškeré mnou vytvořené modely do verze tak jak byl vydán v reedici vůz Tatra 813 TNH 4x4 . To znamená i zmiňovaný sklápěč S1 a UDS