Úspěch to snad nějaký mít bude a kdyby ne, tak jsou i jiné způsoby jak ukázat mikrouše světu:-) Měřítko 1:250 byl můj nápad, nechtěl jsem kopírovat Weinera a zároveň dělat až tak malé modýlky, každopádně díky za pochvalu. Snažíme se.
Konečně se ale také dostáváme i k tomu slůvku "krajinek" z nadpisu tohoto tématu. Zde je betaverze základny, zatím bez vozového parku:

Lepí se to dobře, záleží, podobně jako u starých Weinerovek, jak se vám povede udělat podložka, aby se nekroutila, jinak je vše jednoduché a stromečky stále stejně otravné na výrobu.
Mimochodem v pozadí na okně mi vysedává několik prototypů, například zatím neviděný Mi 17 či několi mikro star trek lodiček, které jsem ale jen vytunil, jejich autorem je jakýsi amík a jsou to figurky pro stolní hru.
A jelikož na CPM foru mě uživatel wedge požádal o jednu speciální sadu( jelikož je to pilot jak jsem vyrozuměl ) tak tady je:
Sada vrtulníčků Mi24 v barvách 221.letky - počítam že se najde jen pár bláznů ( např. wedge ) kteří budou schopni to vše slepit a nezbláznit se ještě víc.
http://www.mediafire.com/file/2e4wq5yh9 ... .letka.rar
Ovšem pozor, tenhle soubor obsahuje kromě vrtulníčků také nejedno překvapení.