více foto zde
máš pravdu, takto se mi to také moc nelíbí, ale už jsem to u tohoto modelu nechtěl řešit, pro další modely mám již upravené.mbactros píše:kinza, nadherny model, ale dokonaly by bol, keby si upravil to nasavanie vzduchu nad kabinou, ktore vedie do filtra
tak jako Tomas bych to tak špatně neviděl,technik píše:když vidím ty kabiny s interiérem tak se stydím, že nemám ani odvahu to zkusit taky. Vidím, že na desítkové stupnici modelařiny jsem tak na čtyřce.
http://www.minimodel.cz/tatra-815-nt-235-4x4.1-aws.htmlkinza píše:Přehled modelů:
KZ-01
Tatra 815 NT 235 4x4.1 AWS program - odesláno ke zveřejnění
LBS jí nenakreslil , byla to úprava LBS PMsuhob píše:tak tuto AWSku si skusim postavit ako ukazku toho ako sa minimodely vypracovali, kedze od LBS ju uz mam postavenuno ked som si blizsie pozrel model nasiel som jednu chybicku a to ze napis na bokoch by mal byt "all wheel steering" nie "all wheel steerinc", ale to je len taky maly detail
asi máš pravdu, ale dělal jsem to podle těchto obrázků, a tam mi to připadalo jako Csuhob píše: no ked som si blizsie pozrel model nasiel som jednu chybicku a to ze napis na bokoch by mal byt "all wheel steering" nie "all wheel steerinc", ale to je len taky maly detail