Paralelní stavba
Moderátor: Martin Happy
No ja jsem za to, at maji vsichni stejny podminky... Takze zkuste stavet podle zakladnich bodu, ale nutit nikoho nemuzu...
Mikyno: Ano, zadne kolesa su jedno z mala drobnosti, s ktorymi sa musi modelar vysporiadat sam
Oktan: Great to see you participating, I hope you enjoy the building process
Mikyno: Ano, zadne kolesa su jedno z mala drobnosti, s ktorymi sa musi modelar vysporiadat sam
Oktan: Great to see you participating, I hope you enjoy the building process
V TIENI TEMNEJ VEŽE alebo Modelárov blog - články, návody, odkazy, free modely...
prepacte, ale asi budem trochu pozadu
momntalne nam doma robia klimu a do 17 septembra musim stihnut dokoncit jeden beta model + plus zacne skola,tak neviem kolko bude casu na minimodelik a modely vobec
buduci tyzden budem mat velmi rozbehany a ak sa mi podari dokoncit maly megane a beta stavbu co najrychlejsie, tak mozem robit tuto paralelku este do terminu beta stavby ( nove diely pribudnu )
tak sry zatial, ze sa nezapajam
momntalne nam doma robia klimu a do 17 septembra musim stihnut dokoncit jeden beta model + plus zacne skola,tak neviem kolko bude casu na minimodelik a modely vobec
buduci tyzden budem mat velmi rozbehany a ak sa mi podari dokoncit maly megane a beta stavbu co najrychlejsie, tak mozem robit tuto paralelku este do terminu beta stavby ( nove diely pribudnu )
tak sry zatial, ze sa nezapajam
Budulmane: Pres cele prvni kolo - vpodstate udelas vnitrni kolo stejne jak predni a z druheho kola dodas jen silu pneumatiky
Coloneli: Paradni prace, jen ta seda retus na kolech docela bije do oci
V TIENI TEMNEJ VEŽE alebo Modelárov blog - články, návody, odkazy, free modely...
Coloneli, zatim to vypada, ze se prvni blizis k finale... Jeste drobotinu jako svetlomet, zpetak, vnejsi chlazeni, rezervni kola, doplnit na korbu sudy a bedny, osadit na podstavecek a muzes fotit pro 'Aktualne sestavene modely'... Taky bych ocekaval nejaky pripominky ke stavbe. Jinak gratuluju k uspesne stavbe a dvoum paradnim modelum! Mozna jen skoda ten neprofilovanych kol, ale to jen abych mel do ceho rejpnout )
Taky pokus
Zdravím, doufám že již nejdu příliš pozdě ale teď jsem teprve dostal chuť slepit si Tatru. Prozatím jsem nenarazil na vážnější potíže, vše sedí. Prořezaná mřížka a motor dává tomuto modýlku nový náboj, ale člověk si musí sáhnout až ke dnu aby to vyřezal. Ale povedlo se. Fotky jsou z fáze po hrubé retuši. Staví to vůbec ještě někdo?