Stavební stroje
Výsuvné rameno jeřáb Krupp
Zdravim.
Mám postavený celý model, ale jedna věc mi nějak nejde dotáhnout. Výsuvné rameno se mi nedaří dát dohromady. Mám hotové všechny části, ale problém nastane při zasunování dílců do sebe. Ještě se mi nepovedlo je nasunout úplně na doraz a zase vysunout. Jde to dost ztuha. Zkoušel jsem různé druhy papíru a to rameno pořád nejde dobře zasunovat a následně vysunovat. Není na to nějaký fígl?
Mám postavený celý model, ale jedna věc mi nějak nejde dotáhnout. Výsuvné rameno se mi nedaří dát dohromady. Mám hotové všechny části, ale problém nastane při zasunování dílců do sebe. Ještě se mi nepovedlo je nasunout úplně na doraz a zase vysunout. Jde to dost ztuha. Zkoušel jsem různé druhy papíru a to rameno pořád nejde dobře zasunovat a následně vysunovat. Není na to nějaký fígl?
Je pravda, že 120g jsem nezkoušel. Ten papír se mi zdá už moc slabý. Modely zmenšuji na 1:120 pro TT kolejiště a předpokládám, že občas s nimi budu muset víc manipulovat. Tak používám silnější papír kvůli pevnosti. Dosud jsem neměl větších problémů až na tenhle oříšek. No uvidíme, nějak to vymyslím. Asi to dám na 120g. Ale jen jeřáb. Tatra podvozek nechám jak je. To dopadlo dobře.
-
Docela zajímavý fotky ze stavby na jedno francouzským fóru:
http://www.maquettes-papier.net/forumen ... c4328.html
http://www.maquettes-papier.net/forumen ... c4328.html
Demag 10x10 Krupp
Dokonceny autozeriav.Keby nebolo toho Francuza asi by som mal problem s nejednym dielom
Inac vsetko sedelo.Mojimi doplnkami su interiery, majaky, zrkadla a hak z drotu. Rameno nie je funkcne iba kvoli nitke, ktorej sa na navijak vela nedalo namotat, preto sa rameno nevysuva.

Inac vsetko sedelo.Mojimi doplnkami su interiery, majaky, zrkadla a hak z drotu. Rameno nie je funkcne iba kvoli nitke, ktorej sa na navijak vela nedalo namotat, preto sa rameno nevysuva.
Re: Stavební stroje
Vyřešil jsi dilema, jestli okna modrá nebo šedá
.

Re: Stavební stroje
Mam len ciru foliu