Možná se bude někomu zdát, že moje kolekce je chudá. No, vypadá to tak. Ve skutčnosti jsem jako kluk slepil snad všechny Miniboxy, co vyšly v ABC, bohužel nedochovaly se z jednoho důvodu - měl jsem přítele, se kterým jsem si vyměnoval vystřihovánky (to znáte snad každý

a ten přítel si obvykle za vystřihovánky nové (rozuměj neslepené) vybíral ty moje slepené. A protože se mu MiniBoxy moc líbily, postupně jsem přišel o všechny. Priznám se ale, že mně to vůbec nemrzí, protože jsem se na těch MiniBoxech naučil, že i ten nejmenší model může být krásný a obohatit sbírku, pokud se mu věnuje přiměřená péče. Proto jsem se po letech k MiniBoxem vrátil, zkoupil téměř vše v měřítku 1:100 co WDS nabízel a ze svého archivu ABC vytáhl vše, co sem měl. Takže mám k dispozici opravdu skoro všechny kousky pana Weinera (určitě ne všechno, ale proč bych si kazil radost, že ano?). Jenže jak jsem stárl, vyprofilovala se i moje profese a já se tak rád pouštím do grafických úprav modelů, abych jim tak vtiskl pečeť jedinečnosti. Takže moje kolekce nebude růst geometrickým radem, spíš budou pomalu přibývat modely, které všichni dobře znáte a přeso je uvidíte poprvé.
Na tomto místě bych rád deklaroval, že moje modely ačkoliv budou (možná na pár výnimek) vycházet z originálních modelů konkrétních autorů, budou vždy značně upraveny a vystaveny pouze jako fotografie. Nikdy však s úmyslem komerčním, vždy jen z lásky k modelu, přičemž autor původního modelu bude vždy uveden.