HLASOVÁNÍ - TATRA nebo KENWORTH?
Tomasi, Tomasi, todlencto mi udelat!!! Dyk pockej, ja ti to vratim! (newim jak, ale neco vykoumam) Ted uz jsem ale zvedav, jak ta anketa dopadne. Puvodne jsem myslel, ze to bude jednoznacny, ale ono to zas az tak jednoznacny nejni. Kazdej z tech modelu ma svy kouzlo, no uvidime.
Navrhoval bych vydani podminit dalsi paralelnou stavbou (sem swineeeeeeee, ja wim )), pricemz by jako prvni dostali model jen ucastnici paralelky. Ti ostatni az za nejakou dobu, at je motivace. Protoze tolik aktivnich lepicu jako ted u T141 DAK jsem nevidel jak je rok dlouhej. A to samy bych delal i u dalsich slozitejsich modelu. At panove taky lepi a nejen stahujou
Navrhoval bych vydani podminit dalsi paralelnou stavbou (sem swineeeeeeee, ja wim )), pricemz by jako prvni dostali model jen ucastnici paralelky. Ti ostatni az za nejakou dobu, at je motivace. Protoze tolik aktivnich lepicu jako ted u T141 DAK jsem nevidel jak je rok dlouhej. A to samy bych delal i u dalsich slozitejsich modelu. At panove taky lepi a nejen stahujou
V TIENI TEMNEJ VEŽE alebo Modelárov blog - články, návody, odkazy, free modely...
No to je celkově podraz toto. Já bych byl pro oba modely, je pravda že tu taru mám rozpracovanou v originále a nějak se mi nedaří takže asi poletí .... ale oba vozy sou nádherný ale asi bych dal přednost Tatře.
Le6n: taky samej podraz podmínit to paralelkou .... tu co se lepí ted bych taky rád postavil jen bhužel v současné době není časna lepení mnoho jiných poviností ale třeba se najde chvilka a já všechny doženu
a z důvodu stěhování a málo míst ajsem byl nucen přehodnotit stavbu modelů, ted asi budu stavět jen to pro mě "lepší" tedy to co mě zaujme více ... pokusím se s tím vyhrát a snad budou kam umístit
Le6n: taky samej podraz podmínit to paralelkou .... tu co se lepí ted bych taky rád postavil jen bhužel v současné době není časna lepení mnoho jiných poviností ale třeba se najde chvilka a já všechny doženu
a z důvodu stěhování a málo míst ajsem byl nucen přehodnotit stavbu modelů, ted asi budu stavět jen to pro mě "lepší" tedy to co mě zaujme více ... pokusím se s tím vyhrát a snad budou kam umístit
- Martin Happy
snad učastníci té aktualní.někomu se třeba nemusí líbit vojenská verze(třeba mě)ale ta civilní ČSAD je naprosto parádní,ať paralelka nebo ne,pokud se k ní dostanu tak měřítko 300 dostane opět pauzu
Spoluautor TripleM, autor LBS-MTX, Spoluautor Rally Legends
Většinu peněz nacpu do skutečného auta a sbírky WRC
Většinu peněz nacpu do skutečného auta a sbírky WRC
Kdo by chtel model prednostne, musi se prihlasit do paralelky a take vykazovat prubezne vysledky stavby. Ale to je jen muj napad, Tomas si to muze zaridit jak chce
V TIENI TEMNEJ VEŽE alebo Modelárov blog - články, návody, odkazy, free modely...
No já se klidně k paralelce také přidám, jen nesmí být časově omezena, někdy mám třeba dva dny v týdnu a jindy na to nemám měsíc čas, takže pokud nebude nějak časové omezení tak bych se hlásil také ..... u té afriky tam bylo něco o termínu, ale jak to sleduju tak to se až tak neřeší, hlavně že se staví a jsou výsledky a je chut lepit.....
Takže doufám že příští paralelku se přidám
Takže doufám že příští paralelku se přidám
- Martin Happy