MINIMODEL 1:100 by Dark Tower
MINIMODEL 1:100 by Dark Tower
Než se rozhodnete, co chete víc - Tatru 141 nebo Kenwortha, zkusím jednu vychytávku - AEC Matador vyšel v ABC původně jen v měřítku 1:160 a v jednoduché krabičkové verzi. Tak jsem si řekl (snažíce se přitom neposlouchat Colonelovo naléhání )) - proč jej neudělat v tolik žádaném 'stovkovém' měřítku? Podobně jako Tatra 111 DAK bude vše předěláno odgruntu, basic i extra verze. Předběžně to bude vojenská sanita, tentokrát to z rukou nepustím bez interiéru. Jinak uvažuju i o možné poválečné konverzi na autobus do těžce průchodných terénů. Něco z toho by mohlo být jako bonusový model.
Vozidlo na obrázku není úplně vončo, ale momentálně po ruce lepší nemám.
Vozidlo na obrázku není úplně vončo, ale momentálně po ruce lepší nemám.
V TIENI TEMNEJ VEŽE alebo Modelárov blog - články, návody, odkazy, free modely...
Tech piskovych kamuflazi na nejakou dobu stacilo, ale nevylucuju ani takovouto verzi (nedoporucuju adminovi zkouset dalsi hlasovani o barevne verzi Matadoru, ja si do toho kecat nenecham... )))Vojta píše:to bych bral ale úplně stejné jako je na té fotce
V TIENI TEMNEJ VEŽE alebo Modelárov blog - články, návody, odkazy, free modely...
Franto taky mne to napadlo, mam par krasnejh fotek ale postradam jakykoliv detail toho jerabu & Co. vzadu na korbe... Zkus dodat, popremejslim...František píše:já bych bral spíše civilní odtahovku
V tieni Temnej Veže alebo Modelarov blog
Konečne som sa dal trochu dokopy, zjednotil a nasetupoval si poriadne Gmail konto, takze okrem fungujuceho e-mailu uz mam zmenenu a zjednotenu galeriu, chystam nejake tie clanocky, odkazy a samozrejme aj download mojich MiniModelov - to vsetko v novom blogu 'V TIENI TEMNEJ VEZE'.
Momentalny status: - zriadenie blogu; uprava layoutu a obsahu; prelinkovanie s galeriou a suvisiacimi webmi; ucesanie a nalinkovanie prvych troch MiniModelov (vratane fotiek hotoveho modelu) plus podstavec pre modely; pridane uvodne slovo a clanocek o mojich modelarskych zaciatkoch.
Pripravujem: - nahromadilo sa mi viacero otazok ohladom mojich postupov pri stavbe MiniBoxov - takze finalizujem clanocek o roznych vychytavkach, vratane nakresov. K videniu by mohli byt aj priebezne informacie z progresu stavby novych modelov. Tiez pribudne nejake pokracovanie o usvite mojich modelarskych dejin. Priebezne zaktualizujem aj uz zverejnene modely, takze moze pribudnut aj nieco zaujimave a dovod obcas sa do blogu pozriet
Momentalny status: - zriadenie blogu; uprava layoutu a obsahu; prelinkovanie s galeriou a suvisiacimi webmi; ucesanie a nalinkovanie prvych troch MiniModelov (vratane fotiek hotoveho modelu) plus podstavec pre modely; pridane uvodne slovo a clanocek o mojich modelarskych zaciatkoch.
Pripravujem: - nahromadilo sa mi viacero otazok ohladom mojich postupov pri stavbe MiniBoxov - takze finalizujem clanocek o roznych vychytavkach, vratane nakresov. K videniu by mohli byt aj priebezne informacie z progresu stavby novych modelov. Tiez pribudne nejake pokracovanie o usvite mojich modelarskych dejin. Priebezne zaktualizujem aj uz zverejnene modely, takze moze pribudnut aj nieco zaujimave a dovod obcas sa do blogu pozriet
Po dlhsej dobe som si opat nasiel cas zasadnut ku Minimodelom a pohol som s rozpracovanym MM04 - AEC Matador. Momentalne mam hotove vsetky vonkajsie diely, teraz pracujem na interieri. Zatial to vyzera, ze Matador bude mat az tri mozne verzie ramu podvozku - Basic krabicka, Extra krabicka a Extra modelovy. Par ukazok dielov (zmensene):
Zatial se budes musiet uspokojit s 'tamtou' verziou
To vypadá moc pěkně. Chtěl bych se zeptat, jak ty modely děláš? Já taky dělám velice jednoducehé modely bunkrů v měřítku 1/72, ale udělal jsem i 1:300. Modely jsou na paran-modelar.blog.cz a taky tady http://acsr.pazderka.cz/viewtopic.php?t=282. Je mi teprve 15 a jsou to jenom experimenty. Chtěl bych je obohatit technikou, ale zatím si s tím nevím rady.