BBurago/Maisto 1/24
BBurago/Maisto 1/24
Zbírá někdo tyto modely? My je s bráchou sbíráme 3-4 roky a celkem jich máme 22.
Re: BBurago/Maisto 1/24
Už ne,ale bratr má něco přes 100 BBuragoVojta píše:Zbírá někdo tyto modely? My je s bráchou sbíráme 3-4 roky a celkem jich máme 22.
- Tomas
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Mám poměrně slušnou sbírku Viperů v 1:24 a k tomu nějaké další vozy. Od Bburaga taky ještě Viper v 1:43 asi v 7 provedeních. Modely jsou to nějaký ten rok zpátky, ty nynější nemám.Vojta píše:Zbírá někdo tyto modely? My je s bráchou sbíráme 3-4 roky a celkem jich máme 22.
Tak mě napadá, že by se hodil Viper v 1:100

Co kdyby ho udělal Dark Tower. Model by byl určitě nádherný stejně jako jeho předchozí.Tak mě napadá, že by se hodil Viper v 1:100
- Martin Happy
já sbíral Bburaga kdysi 1:43, ale kvalita dost děsná. Ovšem tehdá nic jinýho nebylo
Ale mám jeden opravdu pěkný kousek - Ford Focus RS WRC - Václav Pech jr. + Petr Uhel - Rally Šumava 2003. Ten sem si nemohl nechat ujít. Je to limitovaná edice a dnes už téměř nejde sehnat
Nyní sem ale koukal, že Bburago má občas celkem kvalitní modýlky oproti minulým
Ale mám jeden opravdu pěkný kousek - Ford Focus RS WRC - Václav Pech jr. + Petr Uhel - Rally Šumava 2003. Ten sem si nemohl nechat ujít. Je to limitovaná edice a dnes už téměř nejde sehnat
Nyní sem ale koukal, že Bburago má občas celkem kvalitní modýlky oproti minulým
Spoluautor TripleM, autor LBS-MTX, Spoluautor Rally Legends
Většinu peněz nacpu do skutečného auta a sbírky WRC

Většinu peněz nacpu do skutečného auta a sbírky WRC