Editions Atlas Collections 1:43 / 1:72
Editions Atlas Collections 1:43 / 1:72
Nemáte někdo něco o tomto? Navíc je to minimálně již druhý model.

Tak Tatru jsem dodnes neobdržel, přišel akorát omluvný dopis (v prosinci?), že se výroba pozdržela a jako dárek pro dobu čekání byl u dopisu přívěsek na klíče se sadou šroubovákových bitů...
Dnes jsem ale od známého obdržel toto, snad to bylo vloženo v příloze pátečního Blesku... Tak možná pošlu a schválně...

Dnes jsem ale od známého obdržel toto, snad to bylo vloženo v příloze pátečního Blesku... Tak možná pošlu a schválně...

- Tomas
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Takže ta Tatra ještě teoreticky by měla přijít, jen se neví kdy nebo ji už definitivně odpískali?faltič píše:Tak Tatru jsem dodnes neobdržel, přišel akorát omluvný dopis (v prosinci?), že se výroba pozdržela a jako dárek pro dobu čekání byl u dopisu přívěsek na klíče se sadou šroubovákových bitů...
Dnes jsem ale od známého obdržel toto, snad to bylo vloženo v příloze pátečního Blesku... Tak možná pošlu a schválně...![]()
Ta Pragovka vypadá hezky, snad to dopadne líp, když je to od stejné firmy

- Martin Happy
Takže to shrneme,
Tatra 148
Škoda 706 RTO
Praga V3S AS16
Škoda 105
Tatra T27
A Škoda 110 R

Řeknu Vám to jednoznačně, sou to podrazáci, kteří nevydají nic
Tatra 148
Škoda 706 RTO
Praga V3S AS16
Škoda 105
Tatra T27
A Škoda 110 R

Řeknu Vám to jednoznačně, sou to podrazáci, kteří nevydají nic
Naposledy upravil(a) Martin Happy dne 05.01.2012 14:05, celkem upraveno 2 x.
Spoluautor TripleM, autor LBS-MTX, Spoluautor Rally Legends
Většinu peněz nacpu do skutečného auta a sbírky WRC

Většinu peněz nacpu do skutečného auta a sbírky WRC

- Tomas
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
On ten Editionatlas je vůbec jakýsi divný - na webu je akorát na objednání nějaká bugatka, z tohoto nic.
A když se podíváte na jednotlivé národní stránky, tak u modelů aut / autobusů mají v každém státě skoro něco jiného a téměř žádná ucelená série jako třeba DeAgostini nebo i ty kultovky....
No uvidíme, kdyby měl někdo objednávkový formulář na "erko" a nepotřeboval ho, ozvěte se, zkusil bych si objednat. Případně v kterém časopise to bylo, že bych se mrknut v trafice.
A když se podíváte na jednotlivé národní stránky, tak u modelů aut / autobusů mají v každém státě skoro něco jiného a téměř žádná ucelená série jako třeba DeAgostini nebo i ty kultovky....
No uvidíme, kdyby měl někdo objednávkový formulář na "erko" a nepotřeboval ho, ozvěte se, zkusil bych si objednat. Případně v kterém časopise to bylo, že bych se mrknut v trafice.
- Martin Happy