3. Paralelní stavba: Tatra 815 FDS s návěsem
Moderátor: Martin Happy
Re: 3. Paralelní stavba: Tatra 815 FDS s návěsem
Asi ano, ale nebude to hned
Já bych do toho šel, podle toho kdy začneme . Jen bych si rád nechal originál v archivu, tak jestli můžu poprosit o soubor k tisku.
Také jsem o tom přemýšlel a napadlo mě, že je to přece 100, takže stačí nakopírovat na barevné kopírce 1:1
Taky do paralelky jdu,ale nejspíš začnu až tak koncem července,dřív prostě nestíhám
To je nějaký speciální, smrtelníkům nedostupný, model?
Používám nové uživatelské jméno: Mirek Modelář
Extrémisti .
czjapan: Je .
czjapan: Je .
Prohlížím si model ,který mám ale interiér tam nějak nemůžu najít. Že by další verze?
TO :Kamil ne neni to dalši model ale bde to set k modelu
TO:MBACTROS nie teba ale mňa asi raz z toho trafi čo si niektorý modelary vymyslia a ja to mam potom kreslit a nebudem ich tu menovať, že Crvček a Franto
TO: czjapan model je Limitovaná edice 30 kusov a dal sa zohnať na stretnutí Minimodelárov v Dvúr Králové nad Labem
TO:MBACTROS nie teba ale mňa asi raz z toho trafi čo si niektorý modelary vymyslia a ja to mam potom kreslit a nebudem ich tu menovať, že Crvček a Franto
TO: czjapan model je Limitovaná edice 30 kusov a dal sa zohnať na stretnutí Minimodelárov v Dvúr Králové nad Labem
- Tomas
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Byla to cena v některých Minimodelových kategoriích a zbytek pak šel do prodeje, k dispozici je akorát verze s logem www.darebacek.cz s klasickým návěsem, pokud bys měl zájem. Tato verze z DK se možná časem uvolní taky v PDF, ale určitě ne v úplně stejné podobě, tím by "limitovaná edice" ztratila to kouzlo, že pro získání toho modelu bylo třeba i něco udělat Stejně tak jako loni byla Minimodel Tatra s návěsem.Frenkye píše: TO: czjapan model je Limitovaná edice 30 kusov a dal sa zohnať na stretnutí Minimodelárov v Dvúr Králové nad Labem
Děkuji Frantovi za uveřejnění interiéru, bohužel já sem momentálně asi na delší dobu indisponovan Tak neumím teď říct za jak dlouho se ode mě znovu objeví modely.