Taky sem před časem obměnil vozový park. Starej Golf sem taktak stihnul prodat před tou bombovou vyhláškou zelenejch melounů (jeho fotka se toulá o pár stránek zpět) a z rodiné garáže se do mojí přestěhovala tahle Felicka
https://www.gop.pilsedu.cz/vt/vt24/tolar/
vlastní stránky má proto, že ve škole sme museli vyvářet webovky jako práci za celý pololetí a mě nic lepšího nenapadlo.
Je to jedna z posledních z roku 99. Výbava super na úrovní GLX + střešní okno.Najeto něco málo přes šedesát (cca kolem 15 sem s tim nalítal já). Motor už má přímé vstřikování, takže všechny tříválcový Fabie HTP nechám hravě za sebou a mám i odpich když potřebuju předjíždět (na to sem u Golfa potřeboval aspoň 3km rovinku). Auto neváží ani tunu a nai moc nežere, jezdim tak za 5,5 až 6,5 i přesd město.
Do auta sem dokoupil žlutý pásy, koženej pakte, el.okna, el. zrcátka, centrál na DO a na zadním okně mám takový ty plyšový kostky

.
auto má krom výbavy spoustu drobnejch úprav
Jinak nějakej velkej tuning a vělký kola nemám v plánu. Bylo by to hezký, ale momentálně mi tohle slouží jako přibližovadlo z bodu A do B než na pčředvádění. Investovat bych chtěl do nečeho lepšího...
Pěkný by bylo to starý Camaro z Transformers nebo ten GTO ročník 70. A na léto trojkovej Golf Cabrio. Holt už sou ty sny trochu reálnější když člověk stárne...
Ale pořád taková Impreza Coupé WRX STI 2000, Scirocco III R, Mustang GT nebo Š 110 R by se mi líbilo