MINIMODEL 1:100 by Dark Tower
viktor006 píše:tak a budeš mít čas a chut muj emajl je svarovsky006@eznam.czdik
Taktez bych si velmi rad tu ambulanci slipnul neb vypada naramne. Pripojuji tedy svuj mail - jvo@centrum.cz ;]
Hosi, staci sledovat muj blog - dtsmodelling.blogspot.com tam to bude uverejnene...
Jen pro informaci, jelikoz se MiniModely trochu ztracely v zaplave prispevku o figurkach na mem blogu, udelal sem tam samostatni stranku (a nakreslil ilustracni schematicky vobrazky ke vsem), kde je mozny prehledne stahnout vsechny moje MiniModely.

http://dtsmodelling.blogspot.com/p/na-s ... nload.html

Jen pro informaci, jelikoz se MiniModely trochu ztracely v zaplave prispevku o figurkach na mem blogu, udelal sem tam samostatni stranku (a nakreslil ilustracni schematicky vobrazky ke vsem), kde je mozny prehledne stahnout vsechny moje MiniModely.

http://dtsmodelling.blogspot.com/p/na-s ... nload.html
Panove, schanim lidi na stavbu betatestu Matadora. Oslovil jsem nektere uzivatele primo pres SZ, ale jelikoz se mi ne vsichni ozvali, zkousim i public vyzvu. Potreboval bych lidi, co dokazi slepit BASIC krabicku i suprEXTRA verzi (s modelovymi koly, podvozkem, interierem kabiny i nadstavby) v co nejkratsi dobe, zdokumentovat stavbu a kevsemu pripominkovat chyby vystrihovanky i navodu (peni pochvalnych pisni na adresu autora tady ve foru je samozrejmosti  ). Prosim zajemce at se mi ozvou pres SZ.
). Prosim zajemce at se mi ozvou pres SZ.

Nový model zo série MiniModel 1:100 - AEC Matador Ambulance bol v pôvodnej sérii MiniBox Ing. arch. Milana Weinera spracovaný ako 'krabička' v mierke 1:160. Dnes prichádza ako prepracovaný model obsahujúci množstvo detailov, vrátane interiéru kabíny a nadstavby vo vojenskej kamufláži (nevylučujem však ani špeciálne vydanie vo verzii púštnej, či civilnej).

Model si môžete voľne stiahnuť z môjho blogu v sekcii MiniModel Download, či neskôr z komunitnej stránky Minimodel.cz. Je k dispozícii v plnej paráde vo verzii BASIC - ako jednoduchá krabička, i EXTRA - ako plnohodnotný model. Žiadny z modelov série MiniModel nesmie byť poskytovaný za poplatok, v inej než digitálnej podobe a z iného webu, než dva hore uvedené.

Týmto by som chcel poďakovať aj betatesterom Mírovi a Františkovi za spoluprácu a pomoc.

Model si môžete voľne stiahnuť z môjho blogu v sekcii MiniModel Download, či neskôr z komunitnej stránky Minimodel.cz. Je k dispozícii v plnej paráde vo verzii BASIC - ako jednoduchá krabička, i EXTRA - ako plnohodnotný model. Žiadny z modelov série MiniModel nesmie byť poskytovaný za poplatok, v inej než digitálnej podobe a z iného webu, než dva hore uvedené.

Týmto by som chcel poďakovať aj betatesterom Mírovi a Františkovi za spoluprácu a pomoc.