Vše o Richiboxech
- Martin Happy
- Richi
- Kontaktovat uživatele:
Pravidla su jednoduche.Je to vlastne len jedno pravidlo. Hodnoti sa čistota a presnosť zlepenia. Je jedno ci ide o dodavku alebo nakladiak. Vitaz je ten, kto zlepi najkrajsie akykolvek Richibox zo serie RBX. Hodnotit budem ja a mozno este s niekym. Pochopitelne sa do sutaze nezapojim 

DRAWING: MAN TGS 8x8 Hasiči
CONSTRUCTING: SCANIA Doprastav
- Martin Happy
- Richi
- Kontaktovat uživatele:
Eurovii robime spolocne s Michalom takze by som musel oddelit svoje modely od jeho. Teda napr. TATRA s podvalom a valcom - hodnotil by som len TATRU kedze je to moj/weinerov model. Takze euroviu vypustime. Snad samotna EUROVIA sútaz mozno v roku 2013 ked bude opat viac modelov do serie

- Martin Happy
Tak sem si slípnul Tatru, ale očividně jsem udělal nějakou chybu, podvozek mi sahá až na zem a po slepení cisterny není na bocích vidět nápis. Asi bych potřeboval návodnou kresbu nebo bokorys u tohoto modelu

Spoluautor TripleM, autor LBS-MTX, Spoluautor Rally Legends
Většinu peněz nacpu do skutečného auta a sbírky WRC

Většinu peněz nacpu do skutečného auta a sbírky WRC

- Martin Happy
mě se ,,povedla,, protože sem si sní pohrál a boky pod cisternou jsem zúžil ale jinak jsem měl stejný problém jako ty Martine ta tvoje nevypadá vubec špatně jen škoda že nejsou vidět ty nápisy 
Richi jestli mužu poradit až ji budeš předělávat nemohl by jsi na plášt a boky cisterny udělat malý bodík který by značil střed ??
Viktor

Richi jestli mužu poradit až ji budeš předělávat nemohl by jsi na plášt a boky cisterny udělat malý bodík který by značil střed ??

Revize
Richi, taktez bych se velmi primlouval za revizi - ta cisternicka se mi ukrutne libi a strasne rad bych ji slipnul, ale jak z Martinovy, tak i z Viktorovy fotky je patrne, ze je tam nejaka potiz.
Jeste me tak napada - 111 predelaval i Darktower, tak treba najdes inspiraci u jeho Wermacht verze, kde nebyl se slepenim zadny problem... Kazdopadne byla by skoda nedotahnout tu cisternu az do konce ;]
Jeste me tak napada - 111 predelaval i Darktower, tak treba najdes inspiraci u jeho Wermacht verze, kde nebyl se slepenim zadny problem... Kazdopadne byla by skoda nedotahnout tu cisternu az do konce ;]
- Richi
- Kontaktovat uživatele:
Podla mna je zle urobeny len napis. Myslim ze konstrukcne by to malo sadnut, ale ano, musim ju vyskusat a doladit detaily takze ak nemusite netlacte ju zatial.Az bude hotova nova verzia dam vcas vediet. Casu je málo, skoly je vela a dokoncujem este sutazny model.