ve DK jsem měl letištní tahač AM100 ve verzi prototypu, který airport K.Vary zkoušel v provozu. Někomu jsem tak slíbil, že jej dodělám i v současné verzi a tak tady je :
Když jsem sháněl podklady pro Kamaz 43269, našel jsem i plánky na jeho většího bratra - prototyp, postavený na podvozku Kamaz 740.50-360. Ještě je k nim i ve verzi 6x6 tak snad až dodělám zase nějaké tatrovky, které mi zatím váznou
"kamila" v lepení nedoženu a tak si dělám pořádek v PC. Všechno jsem seřadil, roztřídil a tady je výsledek - http://imageshack.us/photo/my-images/25 ... 92012.jpg/
Seznam modelů JJM (je mezi nimi i několik úprav). Většina modelů má fotky na mém linku, hodně jich je na stránce minimodelů, hodně jsem jich rozesílal na vyžádání, ale je tam i pár které nikdo nemá a z těch vyberu nějaký bonusový model a zbytek dám volně ke stažení.
Už jsem ji tu snad jednou ukázal, ale teď jsem zjistil, že jsem zamotal 138 s 148 a navíc se mi návěs N-10S při převodu z jiného měřítka taky nepovedl a tak jsem to uvedl na správnou míru
Poslední letošní model - francouzský Willeme c.g. používaný francouzskou leteckou armádou v letech 1961-1968. Jeřáb má nosnost 15 -18,5 t, takže ve speciálních popruzích zvednul stíhačku Mirage. Zelená je ale hrozná, tak jsem ho udělal v civilní verzi.