Modely LBS systém 1:100
Kam co patří na T 816 Cas 27K
Lepím Casku 27 Terrno, ale mám problém. Nevím, kam s čím. Jednotlivé díly sestaveny, ale kam co dát za kabinu a na skříň (a jak), to nevím. Navíc jsem to vytiskl na moc silný papír a poskládat na kabině ten nárazník, k posr... Napodruhé to ale vyšlo! Jo, a používám dřevěná kolečka, ať se s tím tak nemotám... A vypadá to dobře.
P.S.: a co takhle Tatra 813 8x8 silniční tahač ČSAD. A ve verzi 6x6 by taky nebyla špatná. Navíc nějaké díly už jsou vlastně hotové, z kolosu se dá určitě využít kabina...
P.S.: a co takhle Tatra 813 8x8 silniční tahač ČSAD. A ve verzi 6x6 by taky nebyla špatná. Navíc nějaké díly už jsou vlastně hotové, z kolosu se dá určitě využít kabina...
- Martin Happy
LBS:nechtěl bys pak zveřejnit Motorhome Ferrari a komerční soupravu Tatra co byly na fotkách??????
Jinak by bylo velmi pěkné udělat Plzeňskou vyprošťovací Tatru 815-2 TerrNo.1 8x8 AV 30.To by bylo moc fajn,páč sem z Plzně a tahle Tatra by mi udělal obrovskou radost.Jinak bych se přimouval za nějaký nový Pragy-Grand,Golden,Alfa a UV 80.
P.S.mam fotky pěkné Pragy UV 80 expedice,moc hezký námět
Jinak by bylo velmi pěkné udělat Plzeňskou vyprošťovací Tatru 815-2 TerrNo.1 8x8 AV 30.To by bylo moc fajn,páč sem z Plzně a tahle Tatra by mi udělal obrovskou radost.Jinak bych se přimouval za nějaký nový Pragy-Grand,Golden,Alfa a UV 80.
Spoluautor TripleM, autor LBS-MTX, Spoluautor Rally Legends
Většinu peněz nacpu do skutečného auta a sbírky WRC

Té AV-30 se možná dočkáš od nás, Pragy Alfu a Golden mám v poči, jen je vytáhnout z CADu, ale Kamila toho teď má víc, takže si počkáteMartin Happy píše:LBS:nechtěl bys pak zveřejnit Motorhome Ferrari a komerční soupravu Tatra co byly na fotkách??????

k výše uvedeným příspěvkům:
- do Tatry se pouštět nebudu, nemám ještě ani dokončenou odtahovou Liwu
- po skončení 2.kola uveřejním soupravu Michelin, tatrováckou a ferrari soupravu nebudu zveřejňovat
- z Pragovek mám několik modelů (hasiči, set údržba silnic, sklápěč), ale ta expediční mě láka a zkusil bych ji udělat a zveřejnit. Pošlete mi obrázky ať vím vo co go. Pokud jsou tam reklamy tak bych musel s někým spolupracovat, aby to nedopadlo jako u dakarů, kdy reklamy nejsou věrohodné. Nemám je možnost kvalitně zpracovat.
- po skončení 2.kola uveřejním soupravu Michelin, tatrováckou a ferrari soupravu nebudu zveřejňovat
- z Pragovek mám několik modelů (hasiči, set údržba silnic, sklápěč), ale ta expediční mě láka a zkusil bych ji udělat a zveřejnit. Pošlete mi obrázky ať vím vo co go. Pokud jsou tam reklamy tak bych musel s někým spolupracovat, aby to nedopadlo jako u dakarů, kdy reklamy nejsou věrohodné. Nemám je možnost kvalitně zpracovat.
LBS
- Martin Happy
neni tam žádnej sponzor,fotky sem poslal na mejl
Achich,proč zrovna Ferrari ne,na to sem se těšil
Jinak,máš tatru AV-15 a AV-15??
LBS napsal:
To mělo bejt na AV 30 nebo na 813 TN ČSAD???
Achich,proč zrovna Ferrari ne,na to sem se těšil
Jinak,máš tatru AV-15 a AV-15??
LBS napsal:
To mělo bejt na AV 30 nebo na 813 TN ČSAD???
Spoluautor TripleM, autor LBS-MTX, Spoluautor Rally Legends

je to něco podobného, jedná se o speciální vyprošťovací vozidlo do skupiny k tankovému tahači. Označení je T816-6ZVP8T 8x8 RV-20 SAS.
info na
http://clanky.tatraportal.com/rv20sas/atm1999_05-2.jpg
info na
http://clanky.tatraportal.com/rv20sas/atm1999_05-2.jpg
LBS
- Tomas
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Máme tu další novinky od LBS:
z nákladních aut 2x Tatra 816 jednostranný sklápěč (TERRNo 1) a z menších vozů Hummer H2, Mazdu B-Fighter, Mitsubishi Pajero a set různých zahraničních vozů - od Smartu přes Daciu až po Picasso
Na obvyklé adrese: http://www.minibox.ic.cz/lbs_seznam.html
z nákladních aut 2x Tatra 816 jednostranný sklápěč (TERRNo 1) a z menších vozů Hummer H2, Mazdu B-Fighter, Mitsubishi Pajero a set různých zahraničních vozů - od Smartu přes Daciu až po Picasso

Na obvyklé adrese: http://www.minibox.ic.cz/lbs_seznam.html
Akorát ty okna jsou strašnýTomas píše:http://rcmodelar.aip.cz/ruzne/T_817_4x4 ... _tmavy.png
Barevná úprava z původní pouštní verze