FDS Model - FE série
Re: FDS Model - FE série
Děkuji za slepeni modelů a jelikož si byl první co slepil Avii do 1.majoveho průvodu tak ziskavas nárok každý rok na 1. Model v stejné kategorii
- Automaticke_pero
- Kontaktovat uživatele:
Re: FDS Model - FE série
Aby nechyběla energie, tak to pojistíme elektrocentrálou 30 kVA na jednotném vojenském přívěsu PAJ-1
DIE VERGELTUNGSAFFE!
Nur selten kommt was besseres nach. (Franz Josef Karl von Österreich)
Nur selten kommt was besseres nach. (Franz Josef Karl von Österreich)
FE2346
Konečně jsem se posunul dál . Před osazením kabiny jsem trochu zápolil s umístěním dílu 30 (držák dolních světel) - musel jsem znovu rozdělat dolní část nárazníku, abych díl mohl správně výškově usadit a opřít o přední část stupaček. A pro umístění příslušenství jsem si našel předváděcí video z Austrálie, protože zvlášť na pravou stranu není z návodovky vidět. S nádržemi ještě počkám, aby mi nekolidovaly s nástavbou:
Poznámka speciálně pro Frenkyho - vyřezal jsem stupačky .
Poznámka speciálně pro Frenkyho - vyřezal jsem stupačky .
FE2346
Červená Australanka je hotová :
Při srovnání nástavby s blatníky podle bokorysu si přední část zavazela s krytem motoru. Takže jsem nástavbu rozstřihnul a trochu zkrátil na plošině pro obsluhu vodních děl, pak už si to sedlo. Levá nádrž se mi na rám už nevešla, tak jsem tam zavěsil zajišťovací klíny. A bílou sestru zkusím dodělat do Vánoc .
Při srovnání nástavby s blatníky podle bokorysu si přední část zavazela s krytem motoru. Takže jsem nástavbu rozstřihnul a trochu zkrátil na plošině pro obsluhu vodních děl, pak už si to sedlo. Levá nádrž se mi na rám už nevešla, tak jsem tam zavěsil zajišťovací klíny. A bílou sestru zkusím dodělat do Vánoc .