Totalka 1:53 od Spidy - ABC z 11. 9.
Totalka 1:53 od Spidy - ABC z 11. 9.
Spidova totalka 1:53 vyšla v abc  
 tak kupujte stojí to za to  

- Tomas
 - Site Admin
 - Kontaktovat uživatele:

Re: totalka
Už máme, ale to ABC je naprostá naprostá tragédie. Ještě když jsem kupoval minule ABC s vystřihovánkou Bobra, tak jsem si říkal no budiž, ještě to jakžtakž jde. Ale co jsem viděl dnes v ABC s Totalkou - přemýšlím že rychle vytrhnu vystřihovánky a zbytek spálím. Je to samá reklama, na čtení už tam není nic, jen samé kratičké články a hlavně šíleně přeplácané barvami. Ach jo.Ondras píše:Spidova totalka 1:53 vyšla v abctak kupujte stojí to za to
![]()
abc neni pro ty co sou COOL ale pro ty co chtěj bejt tak hustý jako ty co sou COOLHardboy píše:to ABC s Bobrem je moje posledni, predtim jsem loni kupoval s Pendolinem, bohuzel asi nejsem generace 21.stoleti a tak pro me neni casopis tolik "COOL"
Teprve až prodáš rozpláclýho ježka za rámečkem, poznáš co je to umění...

co máš proti skate styluTomasus píše:abc neni pro ty co sou COOL ale pro ty co chtěj bejt tak hustý jako ty co sou COOLHardboy píše:to ABC s Bobrem je moje posledni, predtim jsem loni kupoval s Pendolinem, bohuzel asi nejsem generace 21.stoleti a tak pro me neni casopis tolik "COOL"viz skéjtácký blbosti atd.
to mi pripomelo hlasku jednoho kamose, ktery rikal, ze:
skejaci, to jsou lide, kteri maji sktejtacke boty, skejtacke kalhoty a skejtackou mikinu...
a kdyz jsem se zeptal, kde maji skejtove prkno, tak odpovedel:
skejtaci nemaji skejtove prkno. Prkno maji lidi co jezdi na skejtu.
EDIT: coz mi jeste pripomelo navod, jak se stat rapperem:
http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2006080701

skejaci, to jsou lide, kteri maji sktejtacke boty, skejtacke kalhoty a skejtackou mikinu...
a kdyz jsem se zeptal, kde maji skejtove prkno, tak odpovedel:
skejtaci nemaji skejtove prkno. Prkno maji lidi co jezdi na skejtu.
EDIT: coz mi jeste pripomelo navod, jak se stat rapperem:
http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2006080701