Moderátor: Martin Happy
Pepino je pravděpodobně MiniboxAutomaticke_pero píše:Pokud mu je opravdu 15, asi nebude úplně normální...Tita píše:mmch, tvrdil, že je mu 15. Věříte mu? Podle způsobů konverzace max. 10.
I když je fakt, že doba esemesková dost výrazně likviduje kulturu písemnýho projevu - ignorujou se i nejzákladnější typografický zásady, jako mezery za interpunkcí (pokud se v projevu vůbec nějaká vyskytuje), o jazykových zparchantěninách nemluvě, a to i u lidí starších. Výslednej projev se pak prostě nedá číst, natož pochopit, a všechno vyhlíží, jako by to psali 8 - 10letý smradi.
Btw. prolustroval jsem pepina, v icq profilu má rok narození 1972![]()
Ono to ale nemusí znamenat vůbec nic...
Tak to určitě nejsem jáAutomaticke_pero píše:Další kolo prudění nejmenovanýho otravy přes ICQ je tady, tentokrát pod přezdívkou minimodel a číslem 494-628-097.
Tak si od něj nenechte kazit den.
on teď pravděpodobně objevil K-report a prudí ve velkým tam (viz tahle diskuze).Tomas píše:Zajímalo by mě, jak může být někdo tak blbej a myslet si, že když si změní přezdívku, tak mu asi najednou všichni ti, co ho poslali někam, teďka vyhoví... Lidská blbost je neomezená...
Lituji je na K-Reportu,... jestli je z Brna, tak doufám, že ho nepotkám osobněAutomaticke_pero píše:on teď pravděpodobně objevil K-report a prudí ve velkým tam (viz tahle diskuze).Tomas píše:Zajímalo by mě, jak může být někdo tak blbej a myslet si, že když si změní přezdívku, tak mu asi najednou všichni ti, co ho poslali někam, teďka vyhoví... Lidská blbost je neomezená...
O míře inteligence toho člověka se už pochybovat prostě nedá: je to debil... a prej je z Brna (otázkou je, jak moc kecá).
to se toho stalo Coloneli,Colonel32 píše:skoro nevim, kdo z vas dvou je horsi...tft.cf píše:ten otrava s přezdívkou minimodel a číslem 494-628-097, už to skoušel i na mě, ale nevišlo mu to protože sem si ho skontroloval a hned sem věděl kolik uhodilo.![]()
během rozhovoru o poslání modelů sem zjistil pár zajímavostí.