Najprv fotky so skatulkou...

Teraz prechadzka okolo auta...

Pohlad z vtacej perspektivy...

A nakoniec cele zariadenie najprv zlozene v prevoznej polohe a posledna fotka zariadenia maximalne rozlozeneho v pracovnej polohe...

Moderátor: mbactros

Ako ste si mozno vsimli, kolega Frenkye uz pripravuje MB Vito Jefta, ktory pouzivaju na prevoz zdvihacich vakov a na mna uz vyvstala poziadavka, aby som sa pustil do Axora Kosickej pobocky. Ale medzi tym bude este nieco ine, kazdopadne pokracujeme.
 Ako ste si mozno vsimli, kolega Frenkye uz pripravuje MB Vito Jefta, ktory pouzivaju na prevoz zdvihacich vakov a na mna uz vyvstala poziadavka, aby som sa pustil do Axora Kosickej pobocky. Ale medzi tym bude este nieco ine, kazdopadne pokracujeme.   Tak Vam vsetkym dakujem za podporu a dufam, ze Vam este nejaky ten pekny model nakreslim.
  Tak Vam vsetkym dakujem za podporu a dufam, ze Vam este nejaky ten pekny model nakreslim.

.
 .

. Ta špulka se mi furt přilepovala k tomu základu, dodělal jsem to až o víkendu:
 . Ta špulka se mi furt přilepovala k tomu základu, dodělal jsem to až o víkendu: jj, od Michala Rozínka a je to skutečně v 1:100 - ke stažení na:V.E.N.A. píše:Jéjej trochu větší bagříček...