Mně když to jednou chytne... Myslel jsem, že to dneska dodělám, ale na tu ochrannou mříž a kola bych uz neviděl

No je to kompletně předelanej LBS Systém Dakar 1986. Vlastně jsem použil jen základní tvary, zbytek všechno nanovo. Ta korba vyšla opravdu hezky - těšil jsem se na lepení jak jsem viděl první výtisk. Dneska bych to chtěl dodělat, pak pošlu víc foto detailů - je tam toho hodně...Martin Happy píše:A s čí modelem sisi pohrál???nevím totiž o tiom,že by někdo měl tak pěknou korbu???
Thanx Krzychu. I am trying to do so much details as possible. I still can't do details like you did on your models at Micromodele, but I am improving my abilitiesKrzychu74 píše:Hi Le6n!
I congratulate excellent model! I see more and more larger precision in their sticking. May so further!![]()
I greet.
Krzychu
Ja vím, otázka autorských práv je dosti citlivá, stejně si myslím, že pokud někdo neprofituje prodáváním cizí věci, nebo její upravené části, nic se neděje. On i ten stojánek s logem není pak ničím jiným, nežli reklamou na Miniboxy pana WeineraTomys píše:Pokud máš stojánek jen pro sebe,tak se vůbec nic neděje ..dej si tam logo jaké chceš ... Je moc pěkně provedenej...
Jak sleduju některé zveřejněné modely, tak i stojánek s logem,by proti nim žádný průšvih nebyl . Jsou to normálně překopané modely pana Weinera a taky se to neřeší ..
U mně je základem tisk na papír 160g, takže základ docela solidní. Následně jsem celou mříž vytvaroval napasoval a nalepil na kabinu. Tím se celá klec dobře chytla a až pak jsem to přetřel lepidlem. Nechal jsem to dokonale proschnout (do dalšího dne) a co se malinko prohnulo jsem tlakem napravil...petanus píše:Dotaz:
Když jsem podle návodu pro plastičnost přetíral lepidlem ( Herkules ) ochrannou mříž kabiny k Liazce, tak se mi dost zkroutila.Měl jsem ji nějak uchytit ( dost nemožný ), nebo po zaschnutí násilím zkroutit do rovna, nebo dělám chybu jinde?