No ale takto jsem to dělal, tedy pouze jsem změnil DPI a stejně se mi čáry ztratili. Kde muže být chyba, teda je mi jasné že je někde mezi klávesnicí a židlí, ale rád bych zjistil jak se tomu vyhnout, díky.Le6n píše:Pokud ale zachovam puvodni rozmery 2362x1181 px jenom pridam DPI na 300, najednou mam tisknutelny rozmer 20x10 cm a kvalita tisku bude vynikajici. Cili NIKDY nemenit fyzicky rozmer obrazku, jen si hrat s DPI!!!
Obvykle Photoshop kdyz se mu zmeni DPI, tak automaticky prepocte i velikost v pixelech, takze po zmene DPI je dulezity zkontrolovat pripadne opravit na puvodni rozmery. Ta jednopixelova cara, kterou LBS pouziva jde vytisknout uplne nadherne naa bezne inkoustove tiskarne.NolthA píše:No ale takto jsem to dělal, tedy pouze jsem změnil DPI a stejně se mi čáry ztratili. Kde muže být chyba, teda je mi jasné že je někde mezi klávesnicí a židlí, ale rád bych zjistil jak se tomu vyhnout, díky.
a z jaké síly papíru(kolik g/m2) máš ten kroužek? já mám 120 g/m2 a celkem to pruží když na to zatlačímschroub píše:mam dotaz na perovani u modelu s podvozke stylu Liaz, perovaci krouzek kdyz ho z toho kroužku slepim tak je dost tvrdy a o nejakem pruzeni nemuze byt rec.
Budulman píše:a z jaké síly papíru(kolik g/m2) máš ten kroužek? já mám 120 g/m2 a celkem to pruží když na to zatlačímschroub píše:mam dotaz na perovani u modelu s podvozke stylu Liaz, perovaci krouzek kdyz ho z toho kroužku slepim tak je dost tvrdy a o nejakem pruzeni nemuze byt rec.